Kooiaap transport

Zelfstandig lossen

Wij kunnen zelfstandig lossen! Uw goederen bij een ontvanger zonder heftruck, op de bouwplaats of uw (particuliere) eindklant. Wij lossen op elke door u gewenste locatie! Dit doen we met een meeneemheftruck ook wel kooiaap genoemd. Dagelijks zijn wij onderweg voor onze opdrachtgevers met onze meeneemheftruck. Hiermee kunnen wij collo tot 2500 kg zelfstandig naast de auto lossen! Onze kooiapen zijn vier weg meeneemheftrucks. Dus we kunnen naast rechtsdoor als traditionele heftruck ook zijwaarts rijden. De vierweg kooiaap is het meest geschikt in woonwijken, op bouwplaatsen en krappere locaties. Zo kunnen onze chauffeurs ook op moeilijker toegankelijke plekken komen met de kooiaap.

Werkgebied

Ons werkgebied bevat Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland & Engeland. In deze landen leveren we iedere week in elke hoek met de kooiaap. Dus van Rostock tot Toulouse en van Wenen tot Glasgow!

Lengtegoederen

De lengte van de goederen maakt niet uit als we zijwaards met de kooiaap lossen. Zelfs lengte’s tot twaalf meter kunnen wij aan met de kooiaap! Ze noemen ons dan ook niet voor niets dé lengtegoederen kooiaap specialist!

Zelfstandig laden

Kunnen we alleen lossen? Nee laden is ook mogelijk. Mocht u op locatie geen laadmogelijkheid hebben dan kunnen we ook met onze kooi aap voor u laden.

Binnenstedelijk

Wij hebben trailers met stuuras. Dat betekent dat de wielen van de trailer meesturen. Hiermee kunnen we binnenstedelijke locaties beter bereiken!

Portaal

Alle zendingen zijn te volgen op ons portaal. Wanneer we komen werken we live bij. Ná het lossen komen de leverfoto’s en CMR voor u beschikbaar in ons portaal.