Diensten

Bos Dynamics is al sinds 2011 een dynamische logistiek dienstverlener. Het werkgebied omvat Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk,Frankrijk, Zwitserland & Engeland. Goede service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en korte lijnen staan centraal binnen onze jonge onderneming.

Diensten

Bos Dynamics specialist in logistiek

Bos Dynamics is een logistiek dienstverlener die als partner (Partnership in Logistics) een verlengstuk is voor haar opdrachtgevers. Wij bieden de totale ontzorging op het gebied van Transport en Logistiek en houden ten alle tijden de kwaliteit gewaarborgd.

Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk,Frankrijk, Zwitserland & Engeland. Al deze landen bedienen we volledig met de meeneemheftruck. Het op- en overslaan van buitenmaatse en lengtegoederen in combinatie met de groupage ervan is een uniek concept! Wij hechten waarde aan kwalitatief goede mensen, uitstekende ICT en focus op onze performance. Juist op die punten maken wij het verschil!

Meer over ons
Diensten
Verzorging regie van transporten

Verzorging regie van transporten

Samenwerking met betrouwbare partners

Samenwerking met betrouwbare partners

Goed opgeleid personeel

Goed opgeleid personeel

Transport en distributie in Benelux en Duitsland

Transport en distributie met kooiaap in West Europa!

Op - en overslag

Sinds 2017 beschikt Bos Dynamics over een unieke locatie, met maar liefst 20.000 logistieke meters ontzorgen wij onze klanten op logistiek gebied! Ons crossdock is speciaal ingericht om (schadegevoelige) lengtegoederen te distribueren. Wekelijks laden we hier 80 ritten welke door heel West-Europa worden uitgeleverd door onze gecertificeerde chauffeurs! Het laden van de trailers gebeurt door ons loodsteam welke dagelijks met liefde & passie hun werk doen!