Vacature Logistic Engineer


Bos Dynamics is een jonge, dynamische logistiek dienstverlener. We zijn gespecialiseerd in vervoer van papier- en bouw gerelateerde producten. Met een sterk, efficiënt en enthousiast internationaal team bedienen we onze klanten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. We hebben met al onze opdrachtgevers korte lijnen. Speerpunt van onze dienstverlening is de Europese distributie van lengtegoederen, waarbij al onze wagens zijn uitgerust met meeneemheftrucks. In juli 2017 zijn wij verhuisd naar een gloednieuw pand in Ede op de BTA12 en hier slaan we goederen over in ons cross-dock. Wekelijks worden er vele vrachten gelost en geladen.
Uitstekende medewerkers, frisse en positieve energie, sterke focus op kosten van onszelf en onze klanten en slimme en vooruitstrevende automatisering zorgen er voor dat we ons steeds verder ontwikkelen.
We acteren aan de voorkant: dus we zijn op tijd of we bellen even en vooruitzien is regeren zijn termen die wij niet alleen zeggen, maar in de praktijk ook uitvoeren.

Wij zoeken een : Logistic Engineer m/v (fulltime)

De functie:
Als Logistic Engineer ben je één met een rekenmachine en ben je degene die, na een leuk intern traineeship waar je alle afdelingen gaat leren kennen, met onze margemonitor aan de slag gaat. Je bent het “financieel geweten” en voorziet de directie – periodiek en op ad hoc basis – van management informatie. Ook in onze logistieke wereld wordt de informatie voorziening steeds belangrijker. Meten is weten, samengevat heet dat Business Intelligence (afgekort B.I.).

Gebaseerd op jouw heldere analyses geef je adviezen. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de informatievoorziening alsmede de verbeterprocessen binnen de totale logistieke organisatie. Daarnaast draag je zorg voor analyses met betrekking tot winstgevendheid, marktpositie en klantgedrag. Bij Bos Dynamics zijn de lijnen kort, dus het is belangrijk dat je snel kan schakelen.

De informele en open werksfeer creëert hierbij een prettige omgang met collega’s en biedt ruimte voor eigen initiatief. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de directeur.

Wij vragen:
Afgeronde bedrijfseconomische opleiding minimaal op HBO-niveau
Analytische vaardigheden en kwaliteitsbewust
Oplossingsgericht en proactief
Zelfstandig en accuraat
Beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pre

Wij bieden :
Een professionele ambitieuze organisatie
Een vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden passend bij je ervaring, kennis en vaardigheden.
Doorgroei mogelijkheden
Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen
Prettige en informele werksfeer

Interesse?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Linda Hendriks (HR) via 0318-578211 of stuur je motivatie en cv naar l.hendriks@bosdynamics.com dan nemen we spoedig contact met je op.

Alle vacatures

Wat heeft Bos Dynamics u te bieden

Ben jij onze nieuwe collega?

Goede service, een hoge kwaliteit van diensten en korte lijnen staan centraal binnen Bos Dynamics. Wij hechten waarde aan kwalitatief goede mensen, goede ICT en focus op costleadership. Juist op die punten maken wij het verschil.