Vacature Loodsmedewerker (fulltime)


De organisatie
Bos Dynamics is een jonge, dynamische logistiek dienstverlener. We zijn gespecialiseerd in de Europese distributie van lengtegoederen, waarbij al onze wagens zijn uitgerust met meeneemheftrucks.
Met een sterk, efficiënt en enthousiast internationaal team bedienen we onze klanten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. We hebben met al onze opdrachtgevers korte lijnen.
Op de vestiging in Barneveld slaan we deze lange en buitenmaatse goederen over in ons cross-dock. Wekelijks worden er vele ritten gelost en geladen.
Uitstekende medewerkers, frisse en positieve energie, sterke focus op kosten van onszelf en onze klanten en slimme automatisering zorgen er voor dat we ons steeds verder ontwikkelen.
Zie voor meer informatie ook onze facebookpagina!

De Functie

Met onze heftrucks los en laad je trailers met lengtegoederen. Deze goederen zijn allemaal hoogwaardig, schadegevoelig en tussen de 3 en 13 meter lang. Daarnaast leg je met een reachtruck de goederen in de draagarm stellingen en daarna met het picken van de routes haal je ze er weer uit.
Alle goederen worden gescand zodat de informatievoorziening van en naar de planning soepel en foutloos verloopt. Het laden van de routes in onze trailers doe je met z’n tweeën en is iedere keer weer een leuke, uitdagende puzzel om hem op route geladen, goed afgebonden en compleet afgewerkt te krijgen.
Je werkt in een 2-ploegendienst met alleen een vroege- en late dienst (geen nacht) en werkt regelmatig de zaterdagochtend.

Je Profiel

Je hebt ervaring op hef- en reachtruck
Proactief en nauwkeurig
Zelfstandig
Dynamisch en flexibel

Wij bieden een afwisselende en dynamische fulltime baan in een leuk en groeiend bedrijf. Het salaris is goed en de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima.
Ben je enthousiast geworden van het geschetste profiel en voel je je aangetrokken tot deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV aan Linda Hendriks via l.hendriks@bosdynamics.com. We hopen spoedig van je te horen!

Alle vacatures

Wat heeft Bos Dynamics u te bieden

Ben jij onze nieuwe collega?

Goede service, een hoge kwaliteit van diensten en korte lijnen staan centraal binnen Bos Dynamics. Wij hechten waarde aan kwalitatief goede mensen, goede ICT en focus op costleadership. Juist op die punten maken wij het verschil.