Over Bos Dynamics

Bos Dynamics is een dynamische logistiek dienstverlener. Het werkgebied omvat Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Goede service, een hoge kwaliteit van diensten en korte lijnen staan centraal binnen onze jonge onderneming. Wij hechten waarde aan kwalitatief goede mensen, goede ICT en focus op costleadership. Juist op die punten maken wij het verschil.

Bos Dynamics is een ervaren specialist in bouw- en papiertransport en lengtedistributie. Hierdoor spelen wij snel en innovatief in op veranderingen. Operational excellence staat hoog in het vaandel bij Bos Dynamics. De kwaliteit van dienstverlening krijgt binnen onze organisatie maximale aandacht. Verder hechten wij waarde aan vervoer en distributie op vakkundige wijze en met de grootste zorg voor uw transportgoederen.

Uitgebreid wagenpark

Bos Dynamics heeft de beschikking over een uitgebreid en uniform wagenpark. De 70 trucks, 67 trailers en 25 kooiapen zijn dagelijks inzetbaar voor onze klanten. Alle trucks voldoen minimaal aan de Euro 5-emissienorm voor schoon en maatschappelijk verantwoord vervoer. Het trailerwagenpark is TÜV XL-gecertificeerd en volledig voorzien van het Joloda-systeem. Daarnaast beschikken alle trailers over kooiaap-aansluitingen en is er de mogelijkheid voor dakbelading. Hierdoor is flexibiliteit gewaarborgd. Uiteraard zijn onze medewerkers opgeleid om zorg te dragen voor degelijk en betrouwbaar transport.

Wilt u meer weten over Bos Dynamics of heeft u vragen en opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Wij werken o.a. voor:

Maak kennis met onze medewerkers

Bos Dynamics is uw dynamische partner voor lengtedistributie, papiertransport en bouwtransport. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor degelijk en betrouwbaar transport.