Rondetafelgesprek over wegtransport: Hoe sexy zijn

13-10-2011

Cor-Albert Bos heeft onlangs deelgenomen aan een rondetafelgesprek van het MKB-opinieblad Ondernemen!. Vier ondernemers uit de sector discussieerden over de toekomst van het wegtransport.

Diverse stellingen kwamen tijdens het gesprek aan de orde. De ondernemers waren het eens met de stelling: Er is te weinig innovatie in het wegtransport. Technisch gezien is er voldoende innovatie, maar wat sociale innovatie betreft staat de sector stil. Volgens Bos begint sociale innovatie bij arbeidsmarktcommunicatie: "Ik schrik als ik hoor dat maar n procent van de mbo-leerlingen een baan in onze sector ambieert. Hoe sexy zijn we eigenlijk nog?"

Het volledige artikel is te lezen op Ondernemen.nl

Archief

Goede service en hoge kwaliteit

Bos Dynamics is een logistiek dienstverlener binnen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Goede service, een hoge kwaliteit van diensten en korte lijnen staan centraal binnen onze jonge onderneming.

Maak kennis met onze medewerkers

Bos Dynamics is uw dynamische partner voor lengtedistributie, papiertransport en bouwtransport. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor degelijk en betrouwbaar transport.