Lengtedistributie

Bos Dynamics zorgt op vakkundige wijze voor vervoer van lentegoederen. Ons dekkend netwerk in Europa staat garant voor snelle distributie.

Schadegevoelige materialen in het afbouwsegment, als dak- en gipsplaten, garagedeuren en tuinhout, vragen om vervoer op een zorgvuldige wijze. De trailers van Bos Dynamics zijn voorzien van een meeneemheftruck voor eventuele ondersteuning bij het laden en lossen van de goederen.

Het warehouse van Bos Dynamics is uitermate geschikt voor lengtedistributie. De overheaddeur is 10 meter breed en biedt de mogelijkheid om ook vanuit de zijkant van de trailer te laden en lossen.

Goederen voor distributie worden naar het warehouse vervoerd, waar ze vervolgens op route worden gesorteerd. De volgende dag worden de goederen de chauffeurs uitgereden in geheel Europa.

Op het gebied van lengtedistributie werkt Bos Dynamics samen met meerdere partners. De transportsector kampt met veranderende volumes en de gewenste servicevraag neemt toe. We spelen flexibel en efficiënt in op deze ontwikkelingen door middel van een samenwerkingsmodel.

Hierdoor blijft topkwaliteit en service gewaarborgd.

Contact opnemen?

De grote voordelen van Bos Dynamics

  • Dekkend netwerk in Benelux
  • Snelle en vakkundige distributie
  • Optimale bescherming schadegevoelige goederen
  • Flexibel en efficint door samenwerking