Bos Dynamics zoekt loodsmedewerkers

28-7-2015

Vanwege groei zijn wij opzoek naar Enthousiaste loods medewerkers.

De Functie

Met onze heftrucks los en laadt je trailers met lengtegoederen. Deze goederen zijn allemaal schadegevoelig en tussen de 3 en 13 meter lang. Daarnaast leg je met een reachtruck de goederen in de draagarm stellingen en daarna met het picken van de routes haal je ze er weer uit.
Je scant alle goederen met onze scanners zodat de informatievoorziening van en naar de planning soepel en foutloos verloopt. Het laden van de routes in onze trailers doe je met z’n tweeën en is iedere keer weer een leuke, uitdagende puzzel om hem op route geladen, goed afgebonden en compleet afgewerkt te krijgen.
Je werkt in een 2-ploegendienst met alleen een vroege- en late dienst (geen nacht) en werkt regelmatig de zaterdagochtend.

Je Profiel

Je hebt ervaring op hef- en reachtruck (kandidaten met een certificaat hebben de voorkeur)
Proactief en nauwkeurig
Zelfstandig
Klantgericht (dagelijks komen klanten zelf goederen brengen en afhalen)
Ondernemend
Dynamisch en flexibel

Wij bieden een afwisselende en dynamische fulltime baan in een leuk en groeiend bedrijf. Het salaris is boven marktconform en de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima.
Ben je enthousiast geworden van het geschetste profiel en voel je je aangetrokken tot deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV aan Cor-Albert Bos via c.bos@bosdynamics.com. We hopen spoedig van je te horen!

Archief

Goede service en hoge kwaliteit

Bos Dynamics is een logistiek dienstverlener binnen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Goede service, een hoge kwaliteit van diensten en korte lijnen staan centraal binnen onze jonge onderneming.

Maak kennis met onze medewerkers

Bos Dynamics is uw dynamische partner voor lengtedistributie, papiertransport en bouwtransport. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor degelijk en betrouwbaar transport.