Eerst van 61 nieuwe opleggers afgeleverd

18-9-2014

Deze week is de eerste van in totaal 61 nieuwe Kögel opleggers afgeleverd.

Alle opleggers zijn uitgevoerd met kooi aap aansluiting, schuifdak en het joloda systeem voor het transport van rollen papier.

De komende weken worden de opleggers verder aangepast naar onze specifieke wensen. Met name worden er aanpassingen gedaan om de trailers nog beter geschikt te maken voor het transport van lengte goederen. Efficiëntie tijdens het laden, lossen en ladingzekering staat hierbij voorop.

De opleggers zullen vooral ingezet worden voor het transport van lengte goederen en papier naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Op deze landen bied Bos Dynamics haar klanten en dekkend distributie netwerk. Het direct leveren op bouwplaatsen met kooi aap behoord tot de specialiteit van Bos Dynamics.

Archief

Goede service en hoge kwaliteit

Bos Dynamics is een logistiek dienstverlener binnen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Goede service, een hoge kwaliteit van diensten en korte lijnen staan centraal binnen onze jonge onderneming.

Maak kennis met onze medewerkers

Bos Dynamics is uw dynamische partner voor lengtedistributie, papiertransport en bouwtransport. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor degelijk en betrouwbaar transport.