4 nieuwe MB Actros 1945 Euro 6

20-3-2013

Bos Dynamics heeft op vrijdag 4 maart de eerste 4 nieuwe Mercedes Benz Actros 1945 Euro 6 trekkers afgeleverd gekregen. Deze maken deel uit van een totale order van 8 van deze mooie, compleet uitgeruste trekkers.

Hiermee zet Bos Dynamics weer een stap in haar strategie ten aanzien van duurzaamheid en efficiency.
De trekkers zijn uitgerust met Euro 6 motor en voldoen daarmee aan de hoogste eisen qua uitstoot. Daarnaast neemt men alvast een voorschot op de op hande zijnde aanpassing van de Maut tarieven voor Euro 6.
Tevens zijn de trekkers uitgerust met Fleetboard. Deze onboard unit staat online in contact met de thuishaven en is een instrument om de samen met de chauffeurs een steeds hoger niveau te bereiken m.b.t. verbruik en bandenbehoud.

Archief

Goede service en hoge kwaliteit

Bos Dynamics is een logistiek dienstverlener binnen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Goede service, een hoge kwaliteit van diensten en korte lijnen staan centraal binnen onze jonge onderneming.

Maak kennis met onze medewerkers

Bos Dynamics is uw dynamische partner voor lengtedistributie, papiertransport en bouwtransport. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor degelijk en betrouwbaar transport.