Formaat XL krijgt een gezicht!

2-10-2012

Formaat XL wordt per mei 2012 een officieel bedrijf! Tegelijkertijd zijn er een aantal wagens in de juiste stijl uitgerust.

Formaat XL is een samenwerkingsverband tussen een drietal betrouwbare vervoerders met een jarenlange ervaring.
Alle bedrijven hebben gemeen dat ze gespecialiseerd zijn in het transport van voornamelijk goederen met afwijkende maten.
Door een snelle, zorgvuldige en transparante manier van samenwerken kunnen deze goederen efficient en op 24-uurs basis binnen de Benelux worden geleverd.
Doelstelling is om tot clustering van de stromen in de regios te komen zodat er verdichting op de route en een daling van lege kilometers ontstaat.
Het verhogen van het rendement leidt tot zeer competitieve transportprijzen.
Men doet dit vanuit de crossdockcenters in Waalwijk, Hardenberg en Barneveld voor een landelijke dekking. Kijk hiervoor ook op http://www.formaatxl.nl

Archief

Goede service en hoge kwaliteit

Bos Dynamics is een logistiek dienstverlener binnen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Goede service, een hoge kwaliteit van diensten en korte lijnen staan centraal binnen onze jonge onderneming.

Maak kennis met onze medewerkers

Bos Dynamics is uw dynamische partner voor lengtedistributie, papiertransport en bouwtransport. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor degelijk en betrouwbaar transport.